0478-745 240 / 0478-691 726 info@fysioaanhetwerk.nl

Het Team

‘’Wie zijn nou de mensen achter Fysio aan het werk?”

Een belangrijke vraag voordat je gebruik wilt maken van ons dienstenpakket. Fysio aan het werk bestaat uit drie gepassioneerde fysiotherapeuten die een bijdrage willen leveren aan bedrijven met grote teams. Dit wordt gedaan door het aanbieden van verscheidende specialismen om elke zorgvraag te beantwoorden.

Team

Onze specialisten

Bart Zwiers

Bart Zwiers

Fysiotherapeut

Ik heb mijn studie fysiotherapie in 1989 afgerond in Nijmegen. Na een tijd gewerkt te hebben in de geriatrie en verschillende particuliere praktijken in de regio ben ik in 1998 ingetreden in de maatschap voor fysiotherapie ’t Hofse Veld te Well.
In 2006 heb ik mijn diploma manuele therapie behaald en sta zowel ingeschreven het kwaliteitsregister van het KNGF, als in het kwaliteitsregister voor manuele therapie (NVMT).
In augustus 2008 ben ik gestart met de fysiotherapiepraktijk in Wanssum, destijds gevestigd aan de Pastoorstraat 21…   

Lees meer

In 2018 ben ik samen met Juriën Beterams (JustbeFit ) het gezondheidplein de Postbaan in Wanssum begonnen. In september 2021 is het gezondheidsplein verhuisd naar de Pastoorstraat 23 in Wanssum om de samenwerking met elkaar en met de andere disciplines nog beter tot haar recht te laten komen. Vanaf dit moment draagt dit bedrijf de naam: Gezondheidsplein Wanssum.
In deze periode heb ik de praktijken ’t Hofse Veld en de praktijk voor fysio en manuele therapie Zwiers gefuseerd en gaan we verder onder de naam fysiotherapie Zwiers.
Naast de hierboven beschreven specialisatie manuele therapie heb ik me op diverse terreinen van de fysiotherapie ontwikkeld en geschoold. Een aantal voorbeelden hiervan zijn: Dry Needling, Orthopedische revalidatie 4 x T, Mulligan, Mc Kenzie, Mc. Connell, Medical taping, centraal neurologische aandoeningen, neurodynamica, arbeidsfysiotherapie etc.
Samen met René van der Logt en Michel Minkenberg hebben we onze krachten gebundeld en zijn het bedrijf Fysioaanhetwerk gestart. Hiermee hopen we iets voor bedrijven te kunnen betekenen op het terrein van arbeids gerelateerde klachten, re-integratie en preventie van klachten. We willen onze kennis en kunde samenvoegen om u een compleet aanbod te kunnen geven wat betreft de fysiotherapeutische behandelmogelijkheden. Daarbij putten we niet alleen uit onze eigen kennis en ervaring, maar ook uit die van onze teams fysiotherapie.
Als u daar meer over wilt weten kunt u de betreffende websites bezoeken.

René van der Logt

René van der Logt

Fysiotherapeut

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam als fysiotherapeut en het wordt nog steeds leuker! In 1994 heb ik in Duisburg een praktijk voor fysiotherapie overgenomen en er een paramedisch centrum van gemaakt; Fysiotherapie, ergotherapie en logopedie onder één dak. Na 20 jaar in Duitsland te hebben gewerkt was ik toe aan een nieuwe stap en ben ik in mijn woonplaats Meerlo een praktijk begonnen. Samen met Michel Minkenberg run ik nu met heel veel plezier “Fysiotherapie ’t Raadhuis” in het gezondheidscentrum in Meerlo. Daarnaast heb ik ook One4Work. Er restte nog één uitdaging die al een hele tijd op mijn bucketlist stond; …

Lees meer

een bedrijf starten waarbij het functioneren op de werkvloer centraal staat. Van preventie tot en met het opzetten van een goed reintegratieprogramma. Dat is “Fysioaanhetwerk” geworden, samen met Michel en Bart.

Het herkennen van klachten, het doorzien van oorzaken en het samen komen tot de beste oplossing. Dat is mijn doel. Daarbij de werknemer én werkgever tevreden stellen, het is nooit “eenrichtingsverkeer”.
Mijn slogan is; tevredenheid leidt tot loyaliteit.

Michel Minkenberg

Michel Minkenberg

Fysiotherapeut

Met veel plezier en enthousiasme werk ik sinds 1999 als fysiotherapeut en heb in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in verschillende particuliere praktijken in Nederland en Duitsland.
Samen met René van der Logt ben ik sinds 1 april 2017 mede-eigenaar van Fysiotherapie ’t Raadhuis te Meerlo. We hebben een intensieve samenwerking met Bart Zwiers van Fysiotherapie Zwiers te Wanssum en Well en Juriën Beterams van Just Be Fit te Meerlo en Wanssum. Hierdoor kunnen we onze cliënten voorzien van een breed aanbod van specialisaties en verdiepingen binnen de fysiotherapie…

Lees meer

Mijn specialisatie is sportfysiotherapie met extra verdieping in COPD/COVID-19, Diabetes Mellitus Type II (suikerziekte), echografie, valpreventie en valtraining bij ouderen, begeleiden van mensen met chronische aandoeningen, fysiofitness, Medical Taping en arbeidsfysiotherapie.
Naast mijn werk als (sport)fysiotherapeut ben ik een actief sporter in hardlopen en judo. De energie en passie die ik hierin opdoe gebruik ik om samen met mijn cliënt aan de slag te gaan om zijn klacht(en) te lijf te gaan.
Bart Zwiers, René van der Logt en Michel Minkenberg hebben de handen ineen geslagen om bedrijven te voorzien van arbeidsfysiotherapie. Deze krachten zijn gebundeld onder Fysioaanhetwerk.

Quote: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Neem contact met ons op

 

Heeft u een specifieke vraag aan een van ons? Bezoek onze contact pagina en neem direct contact op.