0478-745 240 / 0478-691 726 info@fysioaanhetwerk.nl

Het Traject

Hoe ziet het traject er in praktijk uit?

Er komt in uw bedrijf een “klachten/advies spreekuur”.

De behandelaren hebben kennis van het bedrijf en over de specifieke factoren die mee kunnen spelen bij het ontstaan van de klachten bij de medewerkers. Fysioaanhetwerk zal als eerste de klacht inventariseren en stelt na het fysiotherapeutisch onderzoek een diagnose. Daaruit wordt een behandelplan opgesteld.

Er wordt op de werkplek gekeken of de klachten in relatie staan tot de werksituatie. De behandelingen zullen plaatsvinden in uw bedrijf met de mogelijkheid om in specifieke situaties de behandelingen in een van de praktijken uit te voeren (Meerlo, Wanssum, Well). Hierbij kan eventueel gebruik gemaakt worden van de zorgverzekering van de cliënt (conform de verzekeringsvoorwaarden van de cliënt).

Fysioaanhetwerk kan in overleg met u 1 of meerdere dagdelen aanwezig zijn op uw bedrijf.

  • De organisatie/bedrijf zorgt voor een ruimte
  • In overleg wordt deze ruimte ingericht: Behandelbank/stoel/tafel (evt. door ons leverbaar)
  • Fysioaanhetwerk neemt materialen voor onderzoek en/of behandeling mee
  • Fysioaanhetwerk zorgt voor de organisatorische invulling

Behandeling op een van onze locaties is gegarandeerd binnen 48 uur mogelijk. Indien het noodzakelijk blijkt dat meerdere disciplines nodig, zijn biedt Fysioaanhetwerk trajecten aan met o.a. ergo- en psycho-sociale therapie, fitness, diëtetiek, osteopathie.

Op deze manier streeft u naar een actief beleid betreffende verzuim binnen uw organisatie en ondersteunt uw werknemer bij uitval. Verder is het tijdbesparend voor u en uw werknemers.

Centraal staat het belang van de werknemer én werkgever. Tevreden werknemers geven een prettige werksfeer, loyaliteit én meer rendement!

Contact

Neem contact op

Wilt u meer weten of graag een start maken? Informeer vrijblijvend!